Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού- εκδηλώσεις 3o Δημ. Σχ Αλεξάνδρειας

Την Παρασκευή 29/09 , στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, με την καθοδήγηση του Γυμναστή μας Σγούρδα Γ. και σύνθημα « Η κίνηση είναι ζωή» , οργάνωσαν αθλητικές δραστηριότητες, πρόγραμμα Υγιεινής Διατροφής καθώς και παρουσιάσεις – επιδείξεις διαφόρων αθλημάτων.

Το σχολείο μας επισκέφτηκαν από το «Athletic Club – Filippos» Αλεξάνδρειας οι προπονητές Χαμαλίδης Κων/νος και Χαμαλίδου Δήμητρα, συνοδευόμενοι από αθλητές του συλλόγου, με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές επιτυχίες, για να παρουσιάσουν το άθλημα του taekwodo. Ένα άθλημα ολυμπιακό που καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και τον σεβασμό μεταξύ των αθλητών.

Ακολούθησαν από τον ΑΣΚ Αλεξάνδρειας και τον σύλλογο «GSP BROS» οι δάσκαλοι και προπονητές Β.Παπαδόπουλος, Σ.Παπαδόπουλος και Ι.Παπαδόπουλος με τους αθλητές τους που πραγματοποίησαν μια πολύ πετυχημένη επίδειξη στα αθλήματα του Παγκρατίου και του Ζίου – Ζίτσου. Αθλήματα που αποσκοπούν στην αυτοάμυνα, τον αυτοέλεγχο και την καλλιέργεια αυτοσεβασμού.

Τέλος το τμήμα τέννις του Συλλόγου «Ζέφυρος» Αλεξάνδρειας με προπονητές τον Τσιάρτα Β. , συνταξιούχο εκπαιδευτικό και πτυχιούχο προπονητή τέννις με εμπειρία 40 ετών στο χώρο και την Τσιάρτα Παναγιώτα, φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, πραγματοποίησαν παρουσίαση-επίδειξη του αθλήματος σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας, τονίζοντας συγχρόνως τα ευεργετικά αποτελέσματα του τέννις στην ψυχοσύνθεση, την κοινωνικοποίηση και την απόκτηση σημαντικών δεξιοτήτων από τους μικρούς μαθητές.

Ο Δ/ντής Ισμαηλίδης Χρήστος , ο Υπ/ντής Παπαδόπουλος Ν. και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης μας, που με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά μας, υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς επισκέφθηκαν το χώρο του σχολείου μας.

 

Comments are closed.